+31 (0)413 43 20 51 Info@Keywe.nl

KEYWE TEAM

Tom Mickers

Tom Mickers

De inspirerende KeyWe die overal mogelijkheden ziet en creëert. Op z’n best in een groep mensen die elkaar scherp houden door positief kritisch te zijn. Tom is continu op zoek naar hoe je op een fijne manier het maximale in elkaar naar boven haalt. Geladen met aanstekelijke energie en een drive die organisaties in beweging brengt, nodigt Tom mensen uit om vanuit zichzelf te blijven ontwikkelen.

Expertise: Leiderschap (Management Development), Organisatieverandering, Teambuilding, Coaching, Agile ontwikkelen.

Jeroen Spijkerman

Jeroen Spijkerman

De transformerende KeyWe die in alles ontwikkelpatronen ziet en structuren om dit teweeg te brengen. Jeroen is op zijn best in een complexe veranderende omgeving waar inzicht en structuur nodig is om tot het volgende niveau te komen. Gewapend met een scherp observatievermogen en grote waardering voor iemands unieke eigenschappen, erkent Jeroen talent en brengt hij mensen in beweging om optimaal tot hun recht te komen.

Expertise: Veranderkunde, Projectmatig werken, (Digitale) transformatie, Agile werken.

Mathijs van Donzel

Mathijs van Donzel

De innoverende KeyWe die met opmerkzaamheid processen doorziet, de flow verbetert en kwaliteit verhoogt. Mathijs is op zijn best wanneer hij samen met anderen tot de kern mag komen van de vraag en hierbij mensen en processen mag begeleiden die leiden tot het gewenste resultaat. Voorzien van groot empathisch vermogen werkt Mathijs doordacht samen naar een fijne manier om je ambitie waar te maken.

Expertise: Procesoptimalisatie, Kwaliteitsmanagement, Design Thinking, Organisatieverandering, Agile ontwikkelen.

Patricia Mélotte

Patricia Mélotte

De ondersteunende KeyWe die met veel enthousiasme de content verzorgt van onze digitale tools. Patricia zorgt er onder andere voor dat ‘My Learning Journey’ je een onvergetelijke leerervaring geeft. 

Expertise: Content management, Content creatie.

SAMEN AMBITIE WAARMAKEN?

AFSPRAAK MAKEN?

Vul je naam en telefoonnummer in en wij bellen je terug