+31 (0)413 43 20 51 Info@Keywe.nl

KEYWE TEAM

Tom Mickers

Tom Mickers

De inspirerende KeyWe die overal mogelijkheden ziet en creëert. Op z’n best in een groep mensen die elkaar scherp houden door positief kritisch te zijn. Tom is continu op zoek naar hoe je op een fijne manier het maximale in elkaar naar boven haalt. Geladen met aanstekelijke energie en een drive die organisaties in beweging brengt, nodigt Tom mensen uit om vanuit zichzelf te blijven ontwikkelen.

Expertise: (Persoonlijk) Leiderschap,  Organisatieverandering, Agile ontwikkelen,  Teambuilding, Coaching.

Mathijs van Donzel

Mathijs van Donzel

De innoverende KeyWe die met opmerkzaamheid processen doorziet, de flow verbetert en kwaliteit verhoogt. Mathijs is op zijn best wanneer hij samen met anderen tot de kern mag komen van de vraag en hierbij mensen en processen mag begeleiden die leiden tot het gewenste resultaat. Voorzien van groot empathisch vermogen werkt Mathijs doordacht samen naar een fijne manier om je ambitie waar te maken.

Expertise: (Persoonlijk) Leiderschap,  Organisatieverandering, Agile ontwikkelen, Procesoptimalisatie, Kwaliteitsmanagement. 

Patricia Mélotte

Patricia Mélotte

De ondersteunende KeyWe die met veel enthousiasme de content verzorgt van onze digitale tools. Patricia zorgt er onder andere voor dat onze webapplicaties ‘My Learning Journey’ en ‘My Hero’s Journey’ je een onvergetelijke leer- en ontwikkelervaring geven. Daarnaast is Patricia verantwoordelijk voor onze marketing. 

Expertise: Content management, Content creatie, Marketing.

Edwin Huybers

Edwin Huybers

Geert Bens

Geert Bens

De nieuwste Keywe! Een zelfgeleerde ICT ‘er met een communicatie achtergrond. Dit is een combinatie die je niet vaak hoort. Maar dat is Geert! Naast deze competenties is Geert een erg sociaal dier en lost hij problemen met een creatieve manier op.

Expertise: Webdesign, Content creatie, Marketing, Innovatie.

We believe adventure is the best way to learn

My Hero's Journey

SAMEN AMBITIE WAARMAKEN?

AFSPRAAK MAKEN?

Vul je naam en telefoonnummer in en wij bellen je terug