+31 (0)413 43 20 51 Info@Keywe.nl

PASSIE VOOR ORGANISATIEONTWIKKELING

 

Zomer 2014. Een ontmoeting op het strand in Toscane. Terwijl wij gezamenlijk met onze kinderen een zandkasteel bouwden, raakten Tom en Jeroen aan de praat. Onze passie voor organisatieontwikkeling stond binnen 1 minuut met grote letters in het zand geschreven. Dat een goede (zand)structuur voorwaardelijk is om een mooi en groot kasteel te bouwen werd snel duidelijk. Schepjes, vormpjes en emmers werden erbij gehaald.

De tijd vloog voorbij. De ene overtuiging na de andere passeerde: Dat mensen het belangrijkste is wat een organisatie ‘bezit’, dat iedereen dit eigenlijk best wel weet. Dat mensen veel meer kunnen bijdragen en het verschil kunnen maken als ze worden uitgenodigd en de ruimte krijgen. Het frustreert ons te moeten constateren dat de meerderheid met het aanwezige (menselijk) potentieel te weinig doet. Zonnebrandcrème was nodig om het verdraagzaam te maken.

Een paar uur later werd de vlag op het zandkasteel geplaatst. Een fantastisch resultaat zonder elkaar eerder ontmoet te hebben. Vanuit speelsheid, denken in mogelijkheden, groei en ambitie, gezamenlijk iets moois bouwen waarvan het resultaat tot trotsheid en emotie leidt. Een mooie ontmoeting die zich verder zou ontwikkelen. Vanuit een mix van frustratie en passie is een gezamenlijke ambitie ontstaan om organisatieontwikkeling stevig beet te pakken. Samen met organisaties bouwen aan talent, team en organisatieontwikkeling. Hiervoor een mensgerichte en data-gedreven aanpak en structuur neerzetten die de (ontwikkel)cultuur voedt met een ketting van leer, ontwikkel en innovatie interventies. Versterkt door scans, technieken, methodieken, power-ups, modellen, canvassen etc. In de afgelopen jaren zijn mooie resultaten behaald waar wij trots op zijn. 2018 was voor Tom en Jeroen weer een bijzonder jaar.

Er is hard gewerkt aan het creëren van een sublieme ‘Next Level’ leerervaring dat door een nieuwe app en gamification concepten wordt vormgegeven samen met het KeyWe ontwikkelplatform. Mooie resultaten die onze ambitie verder realiseert. Wij geloven dat leren, werken, innoveren en ontwikkelen het primaire bedrijfsvoortbrengingsproces wordt. Organisaties hierdoor sneller en beter kansen kunnen benutten en het verschil blijven maken. Onze missie is organisaties in beweging te brengen. Mensen gelukkiger maken, talenten beter benutten en meer voldoening halen uit werk door voelbaar bij te dragen aan organisatiedoelen. Zodat wij allemaal genieten van de toegevoegde waarde die wij hebben en de groei die wij doormaken: Happy people, bright companies. Dat ziet KeyWe graag. KeyWe Organisatieontwikkeling is het nieuwe bedrijf van Tom en Jeroen. Samen de ambitie van organisatieontwikkeling waarmaken? Ja graag, wij hebben hier de drive, passie en het talent voor!


Verken de rest van de KeyWe site