+31 (0)413 43 20 51 Info@Keywe.nl

ORGANISATIE ONTWIKKELING, SUPER GAAF. DAAR WIL JE BIJ BLIJVEN!

De dagelijkse hectiek en operatie zorgt ervoor dat innovatie niet of moeilijk op gang komt. Herken jij dit: Dat mensen eigenlijk verlangen om toffe ideeën te bedenken en in praktijk te brengen? De huidige organisatie(structuur) dit onvoldoende faciliteert en cultiveert?

Hebben jullie ook een hoge ambitie om de capaciteiten van medewerkers verder te ontwikkelen?

Zoeken naar nieuwe collega’s is pas zinvol als je weet wie je nodig hebt en jij de juiste mensen weet te binden, boeien en betrekken!

Zijn de mensen in jouw organisatie terughoudend in het nemen van verantwoordelijkheid? Is het lastig om oude denkpatronen los te laten? In mogelijkheden en vernieuwingen te denken? Bang om fouten te maken?

Bovenstaande kenmerken zijn signalen van een beleid dat onvoldoende structuur biedt aan ontwikkeling en samenwerking. In deze tijd van continue verandering en complexiteit kan dit ernstige gevolgen hebben voor het kernproces en continuïteit van jouw organisatie. Er zijn veel factoren die invloed hebben op jouw vermogen als organisatie. Een ding staat centraal: jouw MENSEN. De manier waarop jouw mensen denken, dingen doen en hoe wordt samengewerkt en gecommuniceerd maakt het verschil tussen vallen of succesvol zijn.

Veel organisaties denken dat mensen geen zin hebben om zich te ontwikkelen – wij zien elke dag weer een totaal andere kant van deze overtuiging. Als je echt wil en anders durft te kijken dan zie je wat mensen werkelijk willen. lees het artikel -> Klagende mensen willen stiekem juist vernieuwen

Het is niet interessant om beter te zijn dan de ander. Het gaat erom om beter te worden dan je gisteren al was en dat jij elke dag groeit en van (meer)waarde bent.

KeyWe creëert in samenwerking met jouw organisatie een (ontwikkel)cultuur waarbij het heel gewoon is om jezelf te zijn, nieuwe dingen te proberen, fouten te maken en van elkaar te leren en ontwikkelen.

Mensen hebben een (ontwikkel)structuur nodig om het dagelijks leren, werken en innoveren mogelijk te maken en dat zij worden uitgenodigd om bij te dragen aan organisatiedoelen.


Wij dragen graag bij aan het waarmaken van jouw organisatie dromen en doelstellingen.

KeyWe. Happy People, Bright companies!