+31 (0)413 43 20 51 Info@Keywe.nl

MISSIE

Onze missie is organisaties in beweging te brengen. Mensen gelukkiger maken, talenten beter benutten en meer voldoening halen uit werk door voelbaar bij te dragen aan organisatiedoelen. Zodat wij allemaal genieten van de toegevoegde waarde die wij hebben en de groei die wij doormaken.

 

HOE WIJ SAMENWERKEN: DE 4B’S VAN KEYWE

BEGRIJPEN

Data gedreven analyseert KeyWe waar de organisatie nu staat en brengen wij helder de ontwikkelrichtingen in kaart. Wij meten de impact van ontwikkelactiviteiten en maken vooruitgang zichtbaar. Door deze feedback weet jij hoe en waar jij waarde kunt toevoegen. Daar krijg jij energie van!

BETREKKEN

Samen een toekomstbeeld vormen en de eerste stappen bedenken maakt dat mensen zin hebben om waarde toe te voegen. Wij nodigen mensen uit om hiervoor zelf verantwoordelijkheid te nemen.

BEKWAMEN

Wij werken bewust en slim door de juiste vaardigheden eigen te maken die nodig zijn om ons gezamenlijk doel waar te maken. Individuele ontwikkeling wordt gekoppeld aan team- en organisatieontwikkeling zodat er op het werk, autonoom, klantgerelateerd, geleerd en geïnnoveerd wordt.

BESTENDIGEN

In een vroeg stadium haken wij de mensen aan die het verschil gaan maken. Wij nodigen ze uit om initiatief te nemen. Wij bieden ze tools en creëren de gemeenschappelijke visie. Samen bedenken wij het plan, bouwen wij het op en nemen wij hiervoor gezamelijk de verantwoordelijkheid om het waar te maken.

de 4 cultuurwaarden

In alles wat wij doen staan onze vier cultuurwaarden centraal.

GROEI MINDSET

Beter zijn dan anderen is niet het doel, beter worden dan je gisteren was, is het ontwikkelpad

ACTIEF & ENERGIEK

Impact is net zo belangrijk als inhoud. Beleving doet inspireren. Inspiratie doet vertellen en bewegen

BETROKKEN

In ruil voor invloed creëer je betrokkenheid. Samen een toekomstbeeld vormen en de eerste stappen bedenken maakt dat mensen zin hebben om waarde toe te voegen.

EERLIJK & OPEN

Zonder confrontatie geen groei. Zonder feed-back, geen zelfbeeld. Zonder zelfbeeld geen bewuste ontwikkeling

SAMEN AMBITIE WAARMAKEN?

AFSPRAAK MAKEN?

Vul je naam en telefoonnummer in en wij bellen je terug