+31 (0)413 43 20 51 Info@Keywe.nl

Dienst Justitiële inrichtingen, Strategische team boost sessie

Er is een nieuwe en duidelijke visie ontwikkeld en het team heeft zich gecommitteerd aan een nieuwe manier van samenwerken. Nieuwe ontwikkelingen gaan gepaard met weerstand waardoor ze vertragen en kunnen vastlopen. KeyWe heeft het management team geholpen om een normen- en waarden hiërarchie te bouwen. Hierdoor wordt er beter samengewerkt en is vertrouwen concreet en voelbaar vormgegeven zodat het project zichzelf opnieuw kan versnellen.

Dienst Justitiële inrichtingen, Strategische team boost sessie

Er geeft een duidelijke visie en het team heeft zich gecommitteerd aan een nieuwe manier van samenwerken. Alle voldoende vernieuwende zaken gaan gepaard met weerstand waardoor ze vertragen en kunnen vastlopen, KeyWe heeft het management team geholpen samenwerking normen en vertrouwen concreet en voelbaar vorm zodat het project opnieuw zichzelf kan versnellen. Voor verschillende bedrijven ontwikkelen wij high impact team trainingen, team coaching en teambuilding trajecten of dagen. Teams die een hoger niveau van samenwerking willen bereiken.

Strategische team boost sessie voor DJI

KEYWE voegt waarde toe door high impact team trainingen, team coaching en teambuilding trajecten of dagen verzorgen. Dit doet KeyWe voor teams die een hoger niveau van samenwerking en een betere onderlinge samenwerking willen bereiken. Strategische team boost sessie bestaat uit de volgende onderdelen: 
• Team coaching
• Teambuilding

‘Een team is krachtig waneer de verschillen in het team worden gewaardeerd en benut’ Op elkaar kunnen vertrouwen is hierbij de voorwaarde.’

SAMEN AMBITIE WAARMAKEN?

AFSPRAAK MAKEN?

Vul je naam en telefoonnummer in en wij bellen je terug