+31 (0)413 43 20 51 Info@Keywe.nl

Koek Talent development Hackethon

De Koek Talent development Hackethon : Samen werken aan een verbeterde samenwerking en communicatie. Koek is een bedrijf vol jonge talenten die vol passie hun vak en werk doen. Door successen groei je en door groei wordt communicatie complexer. KeyWe heeft een talent development traject vormgegeven (De KeyWe Leerstraat) waarin de kracht/ het talent van de mens in de organisatie centraal stond. Er is samen een nieuwe communicatie- en werkstructuur (methodiek) ontwikkeld en zijn de benodigde vaardigheden verder uitgebouwd.
Koek ontwikkelt onze app en is hiermee een wederzijdse afhankelijk samenwerkingspartner en gebruiker van het nieuwe product – Mooier en leuker kan je samenwerken en ontwikkeling niet maken.

Koek Talent development Hackethon

De Koek Hackethon Team Training: Samen werken aan een verbeterde samenwerking en communicatie. Koek is een bedrijf vol jonge talenten die vol passie hun vak en werk doen. Door successen groei je en door groei wordt communicatie complexer. KeyWe heeft een organisatie ontwikkel traject vormgegeven (De KeyWe Leerstraat) waarin de kracht/ het talent van de mens in de organisatie centraal stond. Er is samen een nieuwe communicatie- en werkstructuur (methodiek) ontwikkeld en zijn de benodigde vaardigheden verder uitgebouwd.
Koek ontwikkelt onze app en is hiermee een wederzijdse afhankelijk samenwerkingspartner en gebruiker van het nieuwe product – Mooier en leuker kan je samenwerken en ontwikkeling niet maken.

OPLOSSING

Tijdens een 2 daagse hackethon sessie heeft de firma Koek met behulp van leiderschaps- en trainingsopdrachten gewerkt aan het scherp krijgen van de ‘Koek-kracht’ en hoe en wanneer de ‘Koek-kracht’ het beste ingezet kan worden. Tevens is inzichtelijk gemaakt wanneer de ‘Koek-kracht’ op is en averechts werkt. Met individuele opdrachten zijn persoonlijke talenten en sterke punten in kaart gebracht. Dit inzicht heeft direct operationele invloed gehad. De 2 daagse Hackethon is nu verder uitgebreid met de KeyWe-Leerstraat waarin meerdere op maat gesneden interventies in een (on)geplande en gestructureerde manier worden vormgegeven. Leren innoveren tijdens het werk was nog nooit zo leuk: Leerzaam en van toegevoegde waarde. ‘De koek smaakt naar meer.’

'Er bestaan geen ‘goede’ organisaties. Goede organisaties bestaan, door een opeenstapeling van uitstekend presterende teams. Binnen elk team weet elk individu elke dag zijn talenten te benutten.’

SAMEN AMBITIE WAARMAKEN?

AFSPRAAK MAKEN?

Vul je naam en telefoonnummer in en wij bellen je terug