+31 (0)413 43 20 51 Info@Keywe.nl

Ardagh Metal – the Veenendaal vision

Een krachtig voorbeeld van hoe een gerenommeerde organisatie een wending maakt en hiermee zijn eigen toekomst in eigen hand neemt!

Ardagh Veenendaal is een organisatie die in zwaar weer het roer met succes heeft omgegooid door medewerkers invloed te geven op hoe de toekomst vormgegeven kan worden. In de structuur van een speciaal ontwikkel overleg – Het Ronde Tafel Overleg – Na 1,5 jaar dreigde het initiatief langzaam tot stilstand te komen, KEYWE heeft het niet allen een boost gegeven maar heeft het ronde tafel overleg naar het volgende niveau gebracht! Waar nu niet alleen productie maar de gehele organisatie op aangehaakt is. 

Ardagh Metal – the Veenendaal vision

Een krachtig voorbeeld van hoe een gerenommeerde organisatie een wending maakt en hiermee zijn eigen toekomst in eigen hand neemt!

Ardagh Veenendaal is een organisaite die in zwaar weer het roer met succes heeft omgegooid door medewerkers invloed te geven op hoe de toekomst vormgegeven kan worden. In de structuur van een speciaal ontwikkel overleg – Het Ronde Tafel Overleg – Na 1,5 jaar dreigde het initiatief langzaam tot stilstand te komen, KEYWE heeft het niet allen een boost gegeven maar heeft het ronde tafel overleg naar het volgende niveau gebracht! Waar nu niet alleen productie maar de gehele organisatie op aangehaakt is. Bekijk de video en zie hoe we dit samen hebben bereikt!

Overhaul van de Ronde tafel overleg

KeyWe heeft het bestaande Ronde tafel overleg een boost gegeven door een gezamenlijke visie en gedeelde verantwoordelijkheid vorm te geven, waarbij de mensen op de werkvloer de visie van de organisatie mede vorm hebben gegeven en waar het management deze betrokkenheid en het innitiatief beloond met commiment en de middelden om het waar te maken!

• Visie ontwikkeling
• Teamcoaching
• Organisaite workshop

'Er bestaan geen ‘goede’ organisaties. Goede organisaties bestaan, door een opeenstapeling van uitstekend presterende teams. Binnen elk team weet elk individu elke dag zijn talenten te benutten.’

SAMEN AMBITIE WAARMAKEN?

AFSPRAAK MAKEN?

Vul je naam en telefoonnummer in en wij bellen je terug