+31 (0)413 43 20 51 Info@Keywe.nl

 

 

BSU en KeyWe bundelen krachten 

Het Veghelse ICT-bedrijf BSU en KeyWe Organisatieontwikkeling slaan de handen ineen in de vorm van een strategische alliantie. De twee bedrijven gaan op meerdere vlakken intensief samenwerken om ontwikkeling in organisaties op een mensgerichte en innovatieve wijze vorm te geven.

BSU heeft een inspirerende visie: ICT menselijk maken. De ambities van de medewerkers, de organisatie en de klanten staan hierbij centraal. BSU gelooft dat wanneer medewerkers bevlogen zijn, energie gaat stromen in de gehele organisatie en klanten optimaal bediend worden. Jezelf leren kennen en ontwikkelen is dus essentieel. Elke dag je talent inzetten om dromen en ambities van jou en je klanten waar te maken.

KeyWe begeleidt BSU al enkele jaren bij organisatie-, team- en persoonlijke ontwikkeling. Onze gedeelde passie is ontwikkeling centraal stellen in de organisatie. KeyWe en BSU hebben dan ook grote impact op elkaar. De kennis en inzichten van KeyWe geven vorm aan de ontwikkeling die BSU doormaakt. De ervaring en opgedane kennis van BSU geeft de KeyWe ‘way of working’ verder vorm en inhoud.

De vruchten die deze samenwerking afwerpt, zullen ingezet worden door BSU in de ICT-branche en door KeyWe in de organisatieontwikkelingsbranche. Bovendien is de gezamenlijke ambitie om de BSU propositie en de KeyWe propositie verder te integreren. “Onze diensten zijn deels aanvullend en soms zelfs overlappend”, legt Thijs Jongkind van BSU uit. “We zien veel mogelijkheden en hebben super veel zin om samen de dromen van onze klanten te verwezenlijken”.